НУЖНИ ПРОДУКТИ ЗА 2 ПОРЦИИ ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ: 15 МИНУТИ половин пакет спагети сос Pastiamo Puttanesca 8 бр. аншоа 8 бр. маслини (черни) 4 скилидки чесън 9 чери домата риган зехтин ½ връзка Магданоз сол черен пипер СТЪПКИ НА ПРИГОТВЯНЕ За 2 порции сложете 2 литра вода и 1 супена лъжица сол. Когато водата заври изсипете половин пакет спагети и варете поне 9 минути. В тиган сложете зехтин, скилидка чесън, чери домати и аншоа (на ситно). Изсипте соса Pastiamo Puttanesca и разбъркайте. В соса сложете черни маслини, черен пипер, сол и риган. Извадете пастата от водата и я сложете в тигана със соса и разбъркайте. Сервирайте в чиния и върху пастата сложете малко чери домати (от сготвените) и листенце магданоз.