Спагети със сос Puttanesca
НУЖНИ ПРОДУКТИ
ЗА 2 ПОРЦИИ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ:
15 МИНУТИ
- половин пакет спагети
- сос Pastiamo Puttanesca
- 8 бр. аншоа
- 8 бр. маслини (черни)
- 4 скилидки чесън
- 9 чери домата
- риган
- зехтин
- ½ връзка Магданоз
- сол
- черен пипер
СТЪПКИ НА ПРИГОТВЯНЕ
За 2 порции сложете 2 литра вода и 1 супена лъжица сол. Когато водата заври изсипете половин пакет спагети и варете поне 9 минути.
В тиган сложете зехтин, скилидка чесън, чери домати и аншоа (на ситно).
Изсипте соса Pastiamo Puttanesca и разбъркайте.
В соса сложете черни маслини, черен пипер, сол и риган.
Извадете пастата от водата и я сложете в тигана със соса и разбъркайте.
Сервирайте в чиния и върху пастата сложете малко чери домати (от сготвените) и листенце магданоз.