Спагети Болонезе Със сос Basilico
НУЖНИ ПРОДУКТИ
ЗА 2 ПОРЦИИ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ:
15 МИНУТИ
- половин пакет спагети
- сос Pastiamo Basilico
- 250 г кайма
- пармезан
- 1 глава лук
- риган
- зехтин
- сол
- черен пипер
СТЪПКИ НА ПРИГОТВЯНЕ
За 2 порции сложете 2 литра вода и 1 супена лъжица сол. Когато водата заври изсипете половин пакет спагети и варете поне 9 минути.
Нарежете на ситно една глава лук и я запържете в две супени лъжици зехтин до златисто.
В тигана добавете 250 г кайма, риган, черен пипер и сол на вкус. Разбъркайте добре и запържете.
Към сместа добавете едно бурканче от сос Pastiamo Basilico и загрейте докато започне да къкри.
Добавете вече отцедените спагети.
Сервирайте веднага поръсени с настърган пармезан.