НУЖНИ ПРОДУКТИ ЗА 2 ПОРЦИИ ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ: 15 МИНУТИ половин пакет спагети сос Pastiamo Basilico 250 г кайма пармезан 1 глава лук риган зехтин сол черен пипер СТЪПКИ НА ПРИГОТВЯНЕ За 2 порции сложете 2 литра вода и 1 супена лъжица сол. Когато водата заври изсипете половин пакет спагети и варете поне 9 минути. Нарежете на ситно една глава лук и я запържете в две супени лъжици зехтин до златисто. В тигана добавете 250 г кайма, риган, черен пипер и сол на вкус. Разбъркайте добре и запържете. Към сместа добавете едно бурканче от сос Pastiamo Basilico и загрейте докато започне да къкри. Добавете вече отцедените спагети. Сервирайте веднага поръсени с настърган пармезан.