НУЖНИ ПРОДУКТИ ЗА 2 ПОРЦИИ ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ: 15 МИНУТИ половин пакет фузили сос Pastiamo Funghi 1 телешка прясна наденица (или телешка кайма) 100 г пармиджано на прах ½ глава стар лук магданоз зехтин сол черен пипер СТЪПКИ НА ПРИГОТВЯНЕ За 2 порции сложете 2 литра вода и 1 супена лъжица сол. Когато водата заври изсипете половин пакет фузили и варете поне 9 минути. В тиган добавете зехтин, нарязан стар лук (½ на ситно) и наденица. Сложете сос Pastiamo Funghi и разбъркайте. В соса сложете малко пармиджано, сол, черен пипер и накрая нарязан на ситно магданоз. Изваждете пастата от водата и я сложете в тигана със соса и разбъркайте. Сервирайте в чиния и върху пастата поръсете пармиджано и магданоз.