Фузили със сос Funghi
НУЖНИ ПРОДУКТИ
ЗА 2 ПОРЦИИ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ:
15 МИНУТИ
- половин пакет фузили
- сос Pastiamo Funghi
- 1 телешка прясна наденица (или телешка кайма)
- 100 г пармиджано на прах
- ½ глава стар лук
- магданоз
- зехтин
- сол
- черен пипер
СТЪПКИ НА ПРИГОТВЯНЕ
За 2 порции сложете 2 литра вода и 1 супена лъжица сол. Когато водата заври изсипете половин пакет фузили и варете поне 9 минути.
В тиган добавете зехтин, нарязан стар лук (½ на ситно) и наденица.
Сложете сос Pastiamo Funghi и разбъркайте.
В соса сложете малко пармиджано, сол, черен пипер и накрая нарязан на ситно магданоз.
Изваждете пастата от водата и я сложете в тигана със соса и разбъркайте.
Сервирайте в чиния и върху пастата поръсете пармиджано и магданоз.